Neteja de l’abocador de Can Tapioles

Ahir 4 de juny vam visitar l’abocador situat al polígon industrial de Can Tapioles i observem que en qüestió d’uns pocs dies aquest abocador a augmentat considerablement, i ens podem trobar tota classe de deixalles escampades en aquest pla.

Algunes de les deixalles que hem trobat en aquest abocador, també les trobem en altres punts del municipi, concretament al camí de Rocamora (accedint des de la n152a-ctra de La Llagosta).

Ahir la Brigada Municipal de Montcada i Reixac van començar a retirar aquest abocador situat a Can Tapioles, que degut a la quantitat de deixalles, trigaran varis dies en recollir-lo.

Aprofitant el recorregut d’ahir, també vam visitar el torrent de Mas Duran (desembocadura del torrent al riu Ripoll) per observar l’estat de la taca d’oli, que des de fa uns mesos s’escapa des d’una fàbrica del polígon industrial Molí del Bisbe (Can Tapioles) i vam anar a observar l’estat en que ha quedat l’espai on durant aquests dies es va celebrar la Romeria del Rocio, que aquest any sembla que han tingut una mica més d’ull a l’hora de deixar el lloc. Tot així, l’indret ha quedat ple de deixalles (gots de plàstics, brides, claus i d’altres) que els propis veïns de Mas Duran, i els usuaris d’aquest entorn han anat recollint.

007

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s